Ga naar de inhoud

Röring in Schijndel

Ons Team

Suzanne Jansen

Creatief brein en eigenaar. 

Suzanne is een gepassioneerde ondernemer en de eigenaar van een design lampenwinkel. Haar winkel is een must-see voor iedereen die op zoek is naar unieke en originele lampen die de sfeer in huis kunnen versterken.

Suzanne is een echte vakvrouw, die de hoogste normen stelt aan de producten die ze maakt en verkoopt. Haar lampen worden met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek, terwijl haar planten en vintage meubels zorgvuldig worden geselecteerd op basis van hun kwaliteit en schoonheid.

Naast het runnen van haar winkel, biedt Suzanne ook workshops aan voor mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen decoritems!

Wiske Slachmuijlders

Webdesigner

Wiske is een getalenteerde webdesigner die de website van Röring, de conceptstore van haar tante Suzanne heeft ontworpen. Wiske is gepassioneerd over design en technologie en heeft zichzelf de vaardigheden aangeleerd om prachtige en gebruiksvriendelijke websites te creëren.

Toen Suzanne op zoek was naar een nieuwe website voor haar winkel, vroeg ze haar nichtje Wiske om hulp. Wiske was meer dan blij om haar expertise te delen en de uitdaging aan te gaan om een prachtige en functionele website te creëren die de unieke stijl van de winkel zou weerspiegelen!

Bekijk de webshop!

Ontdek onze handgemaakte design lampen!